Vi gör det enklarare att vara företagare

Sinf vänder sig till företag som har behov av juridisk rådgivning inom affärsutveckling, arbetsrätt och affärsjuridik. Företag kan använda Sinf som sitt huvudkontor med egen bolagsjurist. Vi hjälper våra medlemmar med bland annat att tolka och skriva avtal, lösa frågor vid förhandlingar, ge råd kring personalfrågor och kollektivavtal. Vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika, vilket vi gör på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri- och tjänsteföretag, men också ett 20-tal branschorganisationer.

Föreningens stadgar>>

 


Ekonomiska förmåner

Vi vill på alla sätt göra det enklare och lönsammare att vara företagare. Därför har vi alltid inköpsförmåner att erbjuda dig som är medlem. Förmåner som gör att du snabbare och med mindre eget arbete kan spara pengar på vanliga inköp. Ofta till 20-50% lägre priser.

Sinf har förmånsavtal inom följande industrier:

Resor / Transport
Hotell
Hyrbilar
Drivmedel

Ekonomi / Finans
Företagsförsäkring
Fordonsförsäkring
Kreditupplysning/inkasso mm
Fullgörandegaranti/Leasing
Finansiering
Sjukvårdsförsäkring

Produktion
Energi
Verktyg
Stål

Dina förmåner>>


Sinfs medlemsblanketter

För att serva dig som är medlem och underlätta för dig att upprätta avtal finns här nedanför ett antal blanketter att ladda ner:

Exempel:
Avtal tillsvidareanställning
Avtal uppsägning
Besked om varning
Besked om avsked
Frånvaromeddelande

Logga in och ta del av alla Sinf blanketter under “Medlemslogin” uppe i högra hörnet


Branscher inom Sinf

Sinfs tjänster och aktiviteter efterfrågas av mindre, medelstora och ägarledda tjänsteföretag och tillverkande företag. Våra medlemmar finns inom alla olika industrier och branscher, tillväxtföretag inom IT, media och marknadsföring, finansvärlden, elektronik, arkitektkontor, och kreativa branscher som design-, mode- och musik. En sak har de alla gemensamt, de söker valfrihet, handlingsfrihet och nya vägar. Och de ser oss som  möjliggörare. Välkommen du också.

Exempel på branscher hittar du här>>


Medlemsavgift

Medlemsavgift till Svensk Industriförening Sinf: 750 kr. Ej avdragsgill

Serviceavgift: 950 kr per anställd och 200kr/omsatt miljon (0,02% av omsättningen). Avdragsgill

Min. avg. 4250 kr, max avg. 45.000 kr